How to get Translation Editor Form Runtime?

This forum designated to discuss the TsiLang Components Suite.
Post Reply
vahid
Posts: 8
Joined: Sat Dec 14, 2019 11:57 am

How to get Translation Editor Form Runtime?

Post by vahid »

Hi,
Is there any way to show Translation Editor Form Runtime,
and use it to enter translation data?

isiticov
Site Admin
Posts: 2255
Joined: Thu Nov 21, 2002 3:17 pm

Post by isiticov »

Hello,

TsiLangRT component is designed for this. Just use EditProperty or EditAll method to bring the run-time editor. Be sure to set StorageFile property in order to save/load modified translations.
Best regards,
Igor Sitikov.

vahid
Posts: 8
Joined: Sat Dec 14, 2019 11:57 am

Post by vahid »

Hello,

Thank you for your reply,
Can I change this editor form's title runtime?

isiticov
Site Admin
Posts: 2255
Joined: Thu Nov 21, 2002 3:17 pm

Post by isiticov »

Hello,

Translations Editor loads its translations from rt.sil file. And this file contains entry for the editor's caption as well. If there is no such file you can catch Screen.OnActiveFormChange event and if the active form is TsiTransEditFrm- you can update it as you wish.
Best regards,
Igor Sitikov.

Post Reply