SiComponents Home Page SiComponents Forums
Here you will be able to get help and share your experience
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

SIComponents setup crashes on Windows Server 2008

 
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite
View previous topic :: View next topic  
Author Message
galdur



Joined: 14 Aug 2007
Posts: 9

PostPosted: Thu Nov 13, 2008 5:35 pm    Post subject: SIComponents setup crashes on Windows Server 2008 Reply with quote

Windows Server 2008 informs me that the setup ceased to respond when I try to install it.

I tried running the registration key and running the setup again, doesn't work.

Is there any way to manually extract the files?
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2097

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 5:59 am    Post subject: Reply with quote

There is no way to manually extract the source files. You can try to Run as Administrator.
Back to top
View user's profile Send private message
galdur



Joined: 14 Aug 2007
Posts: 9

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 10:03 am    Post subject: Reply with quote

I'm the administrator user. Nevertheless, I tried the 'run as administrator' option, same crash.
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2097

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 11:31 am    Post subject: Reply with quote

Do you use the latest version from our web site?
Back to top
View user's profile Send private message
galdur



Joined: 14 Aug 2007
Posts: 9

PostPosted: Fri Nov 14, 2008 12:57 pm    Post subject: Reply with quote

No, it's the 6.2.2.0 version which I downloaded in february
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2097

PostPosted: Sat Nov 15, 2008 6:18 am    Post subject: Reply with quote

Could you please try to install trial version of the latest version available on our web site? May be this is an issue with install script and it was fixed in recent install compiler.
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2097

PostPosted: Thu Nov 20, 2008 6:54 am    Post subject: Reply with quote

We've tested the latest setup under Windows 2008 Server Standard and it worked just fine.
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2097

PostPosted: Thu Nov 20, 2008 9:34 am    Post subject: Reply with quote

Small details: You need to turn OFF DEP (which is ON by default).
We will try to improve this in order to work without turning oFF the DEP.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by p h p B B  © 2001, 2005 p h p B B  Group