SiComponents Home Page SiComponents Forums
Here you will be able to get help and share your experience
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Charsets and Captions aren't sync

 
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite
View previous topic :: View next topic  
Author Message
webdev



Joined: 15 Dec 2007
Posts: 10

PostPosted: Wed Oct 22, 2008 2:29 pm    Post subject: Charsets and Captions aren't sync Reply with quote

Hello

I made a SIB file for the Translation of my project, but I found when I use it at runtime some captions don't show correctly even it translate and font is the same for all.

I found later that "CharSets" in SilEditor isn't synchronized with the Captions sections, which make the captions looks like "?????" for the CharSets not exist for that captions

I know I can add charSet manually, but this will take a lot of time because the project is large and need to validate one by one.

Is are any easier way to do that, or it's a bug?

Regards,
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2103

PostPosted: Thu Oct 23, 2008 7:15 am    Post subject: Reply with quote

Hello,

Please be sure to setup Default Fonts as well under Tools | Default Fonts.
This might help.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by p h p B B  © 2001, 2005 p h p B B  Group