SiComponents Home Page SiComponents Forums
Here you will be able to get help and share your experience
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

RadioGroup

 
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kev



Joined: 01 Apr 2005
Posts: 24

PostPosted: Fri Nov 11, 2005 10:40 pm    Post subject: RadioGroup Reply with quote

How do I get radioGroups to show up in the Lang Editor. I followed one thread from back in May and it seems there was no real resolution. The only place that I can find any reference is in the extended translations under Items for the specific RadioGroup, BUT... when I try to paste a translation into the string editor from a unicode source it shows up as ???'s. I can paset 1 item into the grid and it shows correctly, but I cannot enter the rest of the strings with commas "," in between. By the way I am using a TntRadioGroup. If I open the string editor directly from the TntRadioGroup's properties it brings up a WideString String editor and items can be pasted in the proper language, but that will not work since that would be the default strings.

I need an answer to this as soon as possible.

thanks,
Kev
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2103

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 5:54 am    Post subject: Reply with quote

1. Adjust Font and Charset settings in Fonts and Charsets section
2. Locate your TntRadioGroup in ExtendedTranslations tree view
3. Add Items -> AnsiStrings to the selected list by double-clicking on it
4. Double click on cell for necessary language brings up the Multilines editor.
5. Paste text there os type it directly.

Hope this helps.
Back to top
View user's profile Send private message
Kev



Joined: 01 Apr 2005
Posts: 24

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 8:18 pm    Post subject: RadioGroup Reply with quote

I did that, as I said before, the editor just shows ??????'s when I paste text from a unicode text file. Its as if the editor itself is not unicode.

thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Kev



Joined: 01 Apr 2005
Posts: 24

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 4:57 pm    Post subject: RadioGroup Reply with quote

Did you see my last reply? I can't seem to get Unicode Text into the editor.

thanks,
kev
Back to top
View user's profile Send private message
Haron



Joined: 11 Mar 2004
Posts: 39

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 6:04 am    Post subject: Reply with quote

Don't worry, support will check it soon.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by p h p B B  © 2001, 2005 p h p B B  Group