SiComponents Home Page SiComponents Forums
Here you will be able to get help and share your experience
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

ActionList

 
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cdsnl



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 12

PostPosted: Mon Aug 23, 2004 3:00 pm    Post subject: ActionList Reply with quote

Hi,

I have an TActionList and several buttons. The property Action of these buttons are set to an Action from the ActionList.
In the Translation Editor I do not see these button under captions, and I think that is good.
I see all the actions, but when I translate the actions, the translations do not show up when I run my program or when I set the Active Language on Design Time. All may other things like captions are translated correctly.
Do I do something wrong.

Thanks
Andre
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2096

PostPosted: Mon Aug 23, 2004 4:44 pm    Post subject: Reply with quote

Yes, it looks strange, since this functionality is widely used and never seen this wrong behavior before. Could you reproduce the situation in sample project and send it to us in case of reproducable bahavior?
Back to top
View user's profile Send private message
cdsnl



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 12

PostPosted: Tue Aug 24, 2004 6:09 am    Post subject: Reply with quote

Hi,

I will try to reprocedure the problem in a sample sample project. I am out of the office so that will be tomorow.

BTW I use Delphi 6 and the latest version of TsiLang

Brdgs
Andre
Back to top
View user's profile Send private message
cdsnl



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 12

PostPosted: Tue Aug 24, 2004 7:37 am    Post subject: Reply with quote

Hi,

Problem solved.
I was making a sample program. And it worked fine.
So I was search in the original program, and I found that the caption of the TAction was "&Add" en in the Captions list of siLang it was "Add". After I changed the last caption to "&Add" it worked.

Thanks,
Andre
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by p h p B B  © 2001, 2005 p h p B B  Group