SiComponents Home Page SiComponents Forums
Here you will be able to get help and share your experience
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Problems with loading from SIB files

 
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Logan Moodley



Joined: 10 Sep 2003
Posts: 5

PostPosted: Wed Sep 10, 2003 11:46 am    Post subject: Problems with loading from SIB files Reply with quote

Hi all

I recently downloaded the latest update for TsiLang Component Suite (version 5.2.4). I was particularly impressed with the addition of the 'sib' format. After deciding to implement this I encountered some errors.

My previous implemention (loading from SIL files - at run-time) was handled by specifying the 'ActiveLanguage' or 'Language' of the 'LanguageDispatcher' and then specifying the 'FileName' of the SIL file from which the 'LanguageDispatcher' would load the translated strings. I'm not sure if this solution was the most optimal but it does work. What solution can I use to load strings from a SIB file.

I tried specifying the 'StorageFile' and even 'LoadAllFromBinaryFile' for the TsiLangRT Component but this results in an error ' Exception EReadError in module xxx.exe at xxxx. Error reading TsiLangRT1.TranslationData: Property does not exist'. Could this occur as a result of incorrect installation.

Please Help

[/b]
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2096

PostPosted: Wed Sep 10, 2003 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

Yes, it looks like your installation of latest version wasn't correct. Please delete ALL DCU (and OBJ HPP in case C++Builder usage) from TsiLang units folder and re-build your project.
Back to top
View user's profile Send private message
Logan Moodley



Joined: 10 Sep 2003
Posts: 5

PostPosted: Wed Sep 10, 2003 3:13 pm    Post subject: Problems with loading from SIB files Reply with quote

Hi again,

Firstly, I'm extremely impressed with the speedy response to my message. It surprises me sometimes how we forget simple tasks like checking library paths in our IDE's. Thanks for your assistance in that regard.

I am also very impressed with the performance of the SIB file as opposed to the SIL when loading my application, as well as other improvements and enhancements made to the TsiLang Component Suite. Congratulations on a splendid product.

Kind Regards
Logan
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by p h p B B  © 2001, 2005 p h p B B  Group