SiComponents Home Page SiComponents Forums
Here you will be able to get help and share your experience
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Bug: IDs on static controls.

 
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> Resource Builder
View previous topic :: View next topic  
Author Message
JorgenHagglund



Joined: 19 Jul 2010
Posts: 3

PostPosted: Thu May 05, 2011 6:36 pm    Post subject: Bug: IDs on static controls. Reply with quote

Try this:
Create a dialog, add an image to it and set the images caption to a defined constant which is a bitmap. Set the images type to SS_BITMAP.

Watching the script, You get something like:
CONTROL "IDB_ARROW_RIGHT",1,"STATIC",SS_BITMAP |WS_CHILD |WS_VISIBLE ,40,80,8,8

Where is should be, to work correctly:
CONTROL IDB_ARROW_RIGHT,1,"STATIC",SS_BITMAP |WS_CHILD |WS_VISIBLE ,40,80,8,8

Notice the missing doublequotes on the constant.

Conclusion:
When entering a defined constant in the caption, exclude the quotes.

Hope this will be corrected.

Best regards,
/Jörgen
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> Resource Builder All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by p h p B B  © 2001, 2005 p h p B B  Group