SiComponents Home Page SiComponents Forums
Here you will be able to get help and share your experience
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Error: "Keyset does not exist"

 
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> VCL Scheduling Agent
View previous topic :: View next topic  
Author Message
plumothy



Joined: 25 Oct 2010
Posts: 13

PostPosted: Tue Oct 26, 2010 11:23 am    Post subject: Error: "Keyset does not exist" Reply with quote

I have downloaded and installed the trial Task Scheduler. It looks as if it will be just what I need.

I ran the demo and clicked on the "New Task" button. When the wizard finished, it gave me the error "Keyset does not exist".

The new task was not in the list. But after I clicked on Refresh, it appeared. However, it does not run at the scheduled time.

I am running Win XP SP3 and Delphi 2006.

Am I doing something wrong or are there some settings on my PC that I need to change?
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2103

PostPosted: Thu Oct 28, 2010 4:36 am    Post subject: Reply with quote

Hello,

This is quite strage. Could you please let us know what kind of task do you create and the settings you use for it?
Back to top
View user's profile Send private message
plumothy



Joined: 25 Oct 2010
Posts: 13

PostPosted: Thu Oct 28, 2010 8:30 am    Post subject: Reply with quote

It is just a small console program that I have written to log into a database and issue a backup command. I want to use the VCL Scheduling Agent to write another application that will make it easy for my customers to schedule the console application to backup their database.

Since my original post, I have tried using Windows to create scheduled tasks and that also produces a load of errors.

So, I assume there is something wrong with my Windows installation although I have no idea what it could be and I am certainly not going to re-install Windows to fix it.

So, unless you have any ideas, I will just have to live with it and test my scheduling application on another machine.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> VCL Scheduling Agent All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by p h p B B  © 2001, 2005 p h p B B  Group