SiComponents Home Page SiComponents Forums
Here you will be able to get help and share your experience
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Loss of formatting when exporting SIL to SIB file

 
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mclosson



Joined: 04 Aug 2008
Posts: 5

PostPosted: Wed Feb 10, 2010 9:01 pm    Post subject: Loss of formatting when exporting SIL to SIB file Reply with quote

Component Suite 6.5
SIL Editor 5.1.0.24

Hello,

I have an SIL file which contains many languages and when I export it to an SIB file, some of the strings lose their formatting or are altered.

Here is a Dutch string from the SIL:

PatiŽntkosten

When I locate the same string in the SIB which is created it looks like:

Pati√ęntkosten

Both the SIL and SIB editors show "Convert to UTF-8" as already selected as this should be a UTF-8 encoded file. What am I missing in the export process or what is causing it to lose formatting. It is not just this one string, its basically any string or language which uses extended characters.

Thanks,

-Matt-
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2103

PostPosted: Thu Feb 11, 2010 3:37 pm    Post subject: Reply with quote

Hello,

Checking this...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by p h p B B  © 2001, 2005 p h p B B  Group