SiComponents Home Page SiComponents Forums
Here you will be able to get help and share your experience
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Slovak character "š" incorrectly displayed after

 
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Giuseppe



Joined: 17 May 2017
Posts: 2

PostPosted: Wed May 17, 2017 4:53 pm    Post subject: Slovak character "š" incorrectly displayed after Reply with quote

I have a problem after load project from SIB file with TSILang Expert.
Slovak character "š" is incorrectly displayed after load project.
I used TSILang Files Editor to check it before (in SIB file) and after load (in Delphi TSILang component).

With the Russian language I had no problem.
I use:
- Component Suite 6.5.5.
- Delphi® XE2 Version 16.0.4256.43595

Any tips?
Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2095

PostPosted: Thu May 18, 2017 12:44 am    Post subject: Reply with quote

Please check Charset settings for Slovak language. It should be EASTEUROPE_CHARSET.
Hope this helps.
Back to top
View user's profile Send private message
Giuseppe



Joined: 17 May 2017
Posts: 2

PostPosted: Thu May 18, 2017 7:32 am    Post subject: Reply with quote

I solved as you suggested.
Thanks isiticov
Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by p h p B B  © 2001, 2005 p h p B B  Group