SiComponents Home Page SiComponents Forums
Here you will be able to get help and share your experience
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

6.5.1 does not resolve far eastern characters in UTF8 sib

 
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite
View previous topic :: View next topic  
Author Message
junior



Joined: 27 Apr 2010
Posts: 2

PostPosted: Tue Jun 22, 2010 4:10 am    Post subject: 6.5.1 does not resolve far eastern characters in UTF8 sib Reply with quote

Hi Igor,

Good day, I have sent you several mails regarding this issue without any reply from you yet, did you receive my mail with attached sample project illustrating the problem?

Additional info:

1. I found that if I convert my SIL file into UTF8 and then export it to SIB file, this time the SILEditor can read the content properly, previous version SILEditor could not. So I think 6.5.1 has solved the SILEditor issue.

2. Anyhow, my sample application still cannot read the translations inside the same SIB under Chinese PRC locale, it can read it properly under English (US) locale.

3. If I switched to Japanese locale, the button can read the translation, but not the form caption.

Any idea?

p.s This issue has been unresolved for more than 6 months, my clients have been running out of patience, is it possible to look into the issue asap?

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2097

PostPosted: Tue Jun 22, 2010 5:49 am    Post subject: Reply with quote

Hi Junior,

No, we didn't receive your email with sample project during last several days. So may be it was lost somewhere, please re-send it. Anyway, to your problem, are you sure you have installed the 6.5.1 files and re-build your project? Not only new version of SIL Editor but the source files as well. Because this issue was fixed in this release.
Back to top
View user's profile Send private message
junior



Joined: 27 Apr 2010
Posts: 2

PostPosted: Wed Jun 23, 2010 3:47 am    Post subject: Reply with quote

isiticov wrote:
Hi Junior,

No, we didn't receive your email with sample project during last several days. So may be it was lost somewhere, please re-send it. Anyway, to your problem, are you sure you have installed the 6.5.1 files and re-build your project? Not only new version of SIL Editor but the source files as well. Because this issue was fixed in this release.


Hi Igor,

May I know what do you mean with "are you sure you have installed the 6.5.1 files and re-build your project"? My steps:

1. downloaded latest 6.5.1 from your site
2. reinstalled, and prompted to uninstall previous version first, so I uninstalled all previous versions and proceed with reinstallation
3. I checked Delphi Library Path, following were included already:
a. Units
b. Units\Auxilary
c. Units\Packages
d. Units\CRS 2009
4. Hit Project->Build

Am I missing any important steps?

Additionally, how could I send you my sample project again since your mailbox can't accept my mail and there was no bouncing back.

Thanks.[/list]
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> TsiLang Components Suite All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by p h p B B  © 2001, 2005 p h p B B  Group