SiComponents Home Page SiComponents Forums
Here you will be able to get help and share your experience
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Custom Controls Problem

 
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> Resource Builder
View previous topic :: View next topic  
Author Message
RO



Joined: 05 Sep 2007
Posts: 1

PostPosted: Mon Sep 10, 2007 2:12 pm    Post subject: Custom Controls Problem Reply with quote

Hi, I am using a set of custom controls called WinWidgets. When I add the custom control library and pre-load the Borland library it seems to load and a splash screen pops up showing the Widgets license information but no controls are listed in the available controls. Any help you can give would be greatly appreciated.
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2103

PostPosted: Tue Sep 11, 2007 5:57 am    Post subject: Reply with quote

You can send us such DLL and we will test it on our side to try to detect the origin of the problem.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> Resource Builder All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by p h p B B  © 2001, 2005 p h p B B  Group