SiComponents Home Page SiComponents Forums
Here you will be able to get help and share your experience
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Current Bugs Im experiencing

 
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> Resource Builder
View previous topic :: View next topic  
Author Message
shism2



Joined: 06 Nov 2005
Posts: 5

PostPosted: Mon Nov 07, 2005 12:03 am    Post subject: Current Bugs Im experiencing Reply with quote

Language Mishaps:

On the top menu/tools

Putting your mouse over Edit as Text shows german text at the bottom

Some of the options there are also in german and show german text at the bottom if mouse goes over them

On the toolbar icons the same thing occurs.. When you hover the mouse over them they show german text both in the little popup note and at the bottom
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2102

PostPosted: Mon Nov 07, 2005 5:37 am    Post subject: Reply with quote

Fixing this now...
Thank you.
Back to top
View user's profile Send private message
shism2



Joined: 06 Nov 2005
Posts: 5

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 1:44 am    Post subject: recycle bin Reply with quote

The recycle bin shows newmenuoption ??????
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2102

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 5:51 am    Post subject: Re: recycle bin Reply with quote

shism2 wrote:
The recycle bin shows newmenuoption ??????

Could you please describe more detaily? Actually Resource Builder doesn't affect either Recycle Bin or shell.
Back to top
View user's profile Send private message
shism2



Joined: 06 Nov 2005
Posts: 5

PostPosted: Fri Nov 11, 2005 11:06 pm    Post subject: . Reply with quote

On my computer right clicking on the recycle bin shows newmenuoption plus everything else
Back to top
View user's profile Send private message
isiticov
Site Admin


Joined: 21 Nov 2002
Posts: 2102

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 5:41 am    Post subject: Reply with quote

I afraid this is not related to Resource Builder, since it doesn't integrate into the shell anyhow.
May be you've installed some other program that performs this?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    SiComponents Forums Forum Index -> Resource Builder All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by p h p B B  © 2001, 2005 p h p B B  Group