SiComponents Home Page SiComponents Forums
Here you will be able to get help and share your experience
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Search found 6 matches
SiComponents Forums Forum Index
Author Message
  Topic: issues with charsets with unicode
delphian

Replies: 2
Views: 3309

PostForum: TsiLang Components Suite   Posted: Fri Jan 28, 2005 6:09 am   Subject: issues with charsets with unicode
I've found a fix for this , the way i've come across it is to write directly to charset.sil ( save the charset ) then add the ones that are missing ( then click load )


it works a treat ,

onc ...
  Topic: issues with charsets with unicode
delphian

Replies: 2
Views: 3309

PostForum: TsiLang Components Suite   Posted: Fri Jan 28, 2005 4:54 am   Subject: issues with charsets with unicode
i've just noticed that on some reports the charset area is blank with no entries , do you have any way to get it back ? or rescan the report and pick up the labels / components that need to change cha ...
  Topic: Unicode Problems With Japanese Text
delphian

Replies: 6
Views: 5436

PostForum: TsiLang Components Suite   Posted: Tue Jan 25, 2005 7:57 am   Subject: Unicode Problems With Japanese Text
Yes the its included in the first two bytes of the XML file ... not on each string



Delphian


we tested it at the office and it now imports properly
  Topic: Unicode Problems With Japanese Text
delphian

Replies: 6
Views: 5436

PostForum: TsiLang Components Suite   Posted: Tue Jan 25, 2005 6:15 am   Subject: Unicode Problems With Japanese Text
I've found the reason why the question marks appear , it seems our importing program was placing the unicode header of $FFFE on each unicode word in the XML import.


We have removed it and it now ...
  Topic: Unicode Problems With Japanese Text
delphian

Replies: 6
Views: 5436

PostForum: TsiLang Components Suite   Posted: Sun Jan 23, 2005 10:40 pm   Subject: Japanese Text ( Unicode )
Yes it gives the same error when i use find translation. it only happens with japanese text , we have korean as well and its perfect.


Kind Regards



Dephian
  Topic: Unicode Problems With Japanese Text
delphian

Replies: 6
Views: 5436

PostForum: TsiLang Components Suite   Posted: Thu Jan 20, 2005 10:39 pm   Subject: Unicode Problems With Japanese Text
When i try to use Suggest Translation or Auto Translate i get a Question mark appear in front of my unicode japanese text

ie i am trying to translate the word / phrase " Booking Date " , which i ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT
Jump to:  


Powered by p h p B B  © 2001, 2005 p h p B B  Group